Διατροφή σκύλου

Μια θρεπτική, ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε το σκυλί σας υγιές. Μάθετε τα πάντα για τη σίτιση του σκυλιού σας σε κάθε στάδιο της ζωής του.

2020 Nike Air Jordan 1 Mid GS "Pink Quartz" 555112-603

Read more...

Συστροφή Στομάχου

Είναι οξύ ιατρικό σύνδρομο που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση. Εμφανίζεται συνήθως σε ενήλικα σκυλιά μεγαλόσωμων φυλών και με βαθύ και μεγάλο θώρακα, όπως Αγ. Βερνάρδου, Μεγάλοι Δανοί, Μπορζόι, Σέτερ, Λυκόσκυλα.
Η αιτιολογία του συνδρόμου αυτού δεν είναι διευκρινισμένη. Είναι πάντως γνωστό ότι της στροφής προηγείται πάντοτε οξεία διάταση του στομάχου.

知らないとオヤジ認定される36の若者言葉【随時更新】 , メンズファッションメディア

Read more...

Ο δεκάλογος (και βάλε) της καλής συμεργασίας με τον κτηνίατρό σας

• Το κτηνιατρικό επάγγελμα περιέχει όλες τις ιδιαιτερότητες ενός αληθινά δύσκολου επαγγέλματος (είναι δεύτερη σε βαθμό δυσκολίας πανεπιστημιακή σχολή) και διασφαλίζει την καλή σχέση που θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους αυτοί που από κοινού φροντίζουν ένα αγαπημένο πλάσμα.

Boots

Read more...

Boxer και θερμοπληξία

Τα Boxer είναι επιρρεπή στη θερμοπληξία πολύ περισσότερο από ό, τι οι άλλες φυλές.
Για να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο τα Boxer είναι επιρρεπή στη θερμοπληξία, είναι σκόπιμο να εξετάσουμε τη μορφολογία τους. Τα Boxer, μαζί με πολλές άλλες φυλές ανήκουν στη κατηγορία των "βραχυκέφαλων'' σκύλων.

Nike WMNS Air Force 1 Shadow White/Hydrogen Blue-Purple

Read more...

Φροντίδα του σκύλου

Διατροφή

  • Διατροφή σκύλου +

    Μια θρεπτική, ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε το σκυλί σας υγιές. Μάθετε τα πάντα για τη σίτιση του Read More
  • 1