Η εκπαίδευση στο σπιτάκι του είναι μία εξαιρετική μέθοδος για δύο λόγους:
1) Ο σκύλος σας νιώθει ασφαλής, εξασφαλίζει το χώρο του επειδή εκεί νιώθει ότι
έχει τον έλεγχο και είναι άνετος.
2) Μπορείτε να αφήνετε εκεί τον σκύλο σας χωρίς επίβλεψη για λίγο χρόνο χωρίς
να ανησυχείτε για το αν θα μπλέξει σε καταστάσεις που δεν πρέπει.
Το ιδανικό μέγεθος για σπιτάκι είναι εκείνο που επιτρέπει στο σκυλάκι σας να σηκωθεί εύκολα όρθιο, να στριφογυρίζει και να ξαπλώνει. Συνιστάται να αγοράσετε ένα σπιτάκι για ενήλικο σκύλο ή για ένα σκύλο μεγάλου μεγέθους και ύστερα χρησιμοποιείστε ένα διαχωριστικό για να  το μετατρέψτε σε ιδανικό σπιτάκι για το μέγεθος ενός κουταβιού. Μπορείτε να αλλάζετε το διαχωριστικό ανάλογα με το πόσο μεγαλώνει ο σκύλος σας.
Το σπιτάκι μπορεί να είναι εκεί που το κουτάβι σας κοιμάται, τρώει και πίνει. Τα σκυλιά συνήθως δεν κάνουν την τουαλέτα τους στο ίδιο μέρος που τρώνε ή κοιμούνται, αλλά ατυχήματα μπορούν να συμβούν. Για αυτό το λόγο, μια καλή ιδέα είναι να διαχωρίσετε το χώρο. Να βάλετε σε μία γωνία το φαγητό του και το νεράκι του και άρα τότε είναι εντάξει να χρησιμοποιεί την άλλη γωνία για την τουαλέτα του! Μεταφέρετε το φαγητό και το νερό από το σπιτάκι του όταν είναι ή ώρα να πάει για ύπνο ή όταν δεν είναι κάτω από την επίβλεψη κανενός για αρκετή ώρα. Να θυμάστε ότι τα κουτάβια συχνά θέλουν (και πρέπει) να κάνουν τουαλέτα μετά το φαγητό και το νερό τους, οπότε μετακινήστε τα για να αποφύγετε κάποιο ατύχημα.
Για να συνηθίσει το κουτάβι σας το σπιτάκι βάλτε λιχουδιές μέσα και αφήστε το να μπαίνει και να βγαίνει άνετα. Μη βάλετε λιχουδιές μέσα και μετά του κλείσετε την πόρτα διότι το κουτάβι θα φοβηθεί και θα συνδέσει το σπιτάκι  με χώρο - παγίδα.
Για να συνηθίσει να είναι η πόρτα του κλειστή, αφήστε το να εξερευνήσει για μια δύο μέρες το σπιτάκι του. Τότε σταδιακά θα αφήνετε την πόρτα όλο και πιο κλειστή. Μη ξεχνάτε να του δίνετε λιχουδιές καθώς θα μπαίνει και θα βγαίνει στο σπιτάκι του. Πρέπει επίσης να του κλείνετε την πορτούλα όταν θα είναι ή ώρα να πάει για ύπνο (να είστε σίγουροι ότι έχει κάνει την τουαλέτα του πριν ). Παρόλα αυτά πρέπει να το κάνετε να νιώθει πολύ άνετα και πρόσχαρα μέσα στο σπιτάκι, χωρίς να το φοβίζετε.

秋服 メンズ特集!2020年の最旬コーデに取り入れたい狙い目アイテム13選 , メンズファッションメディア

Βόλτα με το σκύλο μας

Περιλαίμιο δερμάτινο με φυσικό γαζί

dermatino perilaimio

Οδηγός με 2 χειρολαβές για τη σωστή εκπαίδευση του σκύλου σας.  

Οδηγός με 2 χειρολαβές

 

Περισσότερα επιλεγμένα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάσταστημα danishop.gr