ΥπηρεσίεςBy Danidogs

Ποιοί Είμαστε

Η ομάδα του Dani Dogs, μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της κυνοφιλίας, είναι εδώ για να παρέχει μία ολοκληρωμένη ενημέρωση σε όλα τα θέματα που αφορούν το σκύλο.Κύριoς στόχος της, είναι μέσα από αυτό το site να βρει τις απαραίτητες εφαρμογές και λύσεις για όλα αυτά τα θέματα που αφορούν εμάς τους φιλόζωους..

Read More

Συμβουλές Πλοηγηθείτε στη σελίδα μας και βρείτε συμβουλές εκπαίδευσης, βασικές και προχωρημένες εντολές.

Συμβουλευτείτε μας.

Read More

Ρωτήστε μας.

Σας βοηθάμε να επιλέξετε τη ράτσα που σας ταιριάζει, και επιλέγουμε για έσας το κατάλληλο κουτάβι της γέννας.

Read More

Δράσεις.

Γνωρίστε τις δράσεις της ομάδας μας και ελάτε μαζί μας σε αυτές.

Read More
ball
danidogs products
 

Danidogs Επιλεγμένα Προϊόντα

Η Danidogs σας παρουσιάζει το ηλεκτρονικό της κατάστημα με επιλεγμένα προϊόντα

Δείτε εδώ > Danidogs.com/shop

Τελευταίο Άρθρο

Leishmania

Στο άκουσμα και μόνο της ασθένειας αυτής, αρκετοί ιδιοκτήτες πανικοβάλλονται. Από μια πλευρά δεν έχουν άδικο. Πολλά αξιόλογα ζώα έχασαν τη ζωή τους από τη λεϊσμανίαση και σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας μας παρατηρούνται κρούσματα.
Περισσότερα

 

​ΠΔ 44/2011 άρθρο 12, για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων σε πλοία

 Μεταφορά κατοικίδιων ζώων

 1. Τα επιβατηγά πλοία που δραστηριοποιούνται για την κάλυψη συγκοινωνιακών  αναγκών και εκτελούν πλόες των ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Ι, II, III και IV, διαθέτουν ειδικά  διαμορφωμένους χώρους απομονωμένους από τους χώρους ενδιαίτησης επιβατών, για  την παραμονή κατοικίδιων ζώων που φέρουν κατά το ταξίδι οι επιβάτες. Οι χώροι  αυτοί μπορούν να εξυπηρετούν αριθμό κατοικιδίων ζώων που προκύπτει από το συνολικό αριθμό επιβατών που μεταφέρεται με το πλοίο δια 200.

 2. Τα μεταφερόμενα με τα πλοία της παραπάνω παραγράφου κατοικίδια ζώα  παραμένουν υποχρεωτικά καθ` όλη τη διάρκεια του ταξιδίου στους ειδικά διαμορφωμένους αυτούς χώρους. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα ειδικά  εκπαιδευμένα ζώα, κυρίως σκυλιά, που βοηθούν τυφλούς τα οποία μπορούν να  συνοδεύουν τον κύριο τους στους χώρους ενδιαίτησης επιβατών εφόσον διαθέτουν σχετικά πιστοποιητικά.

 3. Μικρόσωμα κατοικίδια ζώα που συνήθως συμβιούν με τον άνθρωπο (κυρίως  γάτες, μικρόσωμα σκυλιά) επιτρέπεται κατ` εξαίρεση να συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους στους θαλαμίσκους επιβατών, εφόσον μεταφέρονται με ειδικά  καλάθια ή κλωβούς ή φέρουν φίμωτρο και είναι εμβολιασμένα με τα κατάλληλα  εμβόλια όπως αποδεικνύεται από ανάλογα πιστοποιητικά που φέρουν μαζί οι  ιδιοκτήτες τους. Στις περιπτώσεις αυτές τα ζώα παραμένουν σε ειδικά  διαμορφωμένους θαλαμίσκους επιβατών, καθ` όλη την διάρκεια του ταξιδίου και  δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται από τους συνοδούς τους σε κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.

 4. Λοιπά επιβατηγά πλοία, που δραστηριοποιούνται για την κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών, καθώς και πλοία που εκτελούν περιηγητικούς πλόες, δεν υποχρεούνται να διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για κατοικίδια ζώα. Η μεταφορά στα πλοία αυτά κατοικίδιων ζώων επιτρέπεται σε ειδικά καλάθια ή  κλωβούς ενώ τα μεγαλύτερα κατοικίδια ζώα φέρουν φίμωτρο και είναι  εμβολιασμένα με τα κατάλληλα εμβόλια όπως αποδεικνύεται από ανάλογα πιστοποιητικά που φέρουν μαζί τους οι ιδιοκτήτες τους.

Air Jordan Release Dates Calendar

Είπαν για εμάς...

  • ...training.. +

    H Dani Dogs mas elise ola ta provlimatakia pou adimetwpizame me ton skilako mas!! Eimaste apolyta euxaristimenoi me to apotelesma :) Thnx D.D. ! :)Ceasar
  • Dani dogs everywhere !!! +

    Πραγματικά το dani dogs είναι παντού . Βρέθηκα τυχαία να συνομιλησω με έναν εκπαιδευτή σκύλων στο εξωτερικό ο οποίος είχε να πεί μόνο καλά σχόλια για την ομάδα του Dani dogs!. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα καλύτερα λόγια για τον Kobe . Μου είπε πως τον είχε συναντήσει απο κοντά και είχε ξετρελαθεί απο τον αξιαγάπητο χαρακτήρα και την εύστροφη συμπεριφορά του . Μπράβο στην όμαδα του Dani dogs! Η καλή δουλειά όπως φαίνεται ακούγεται και επιβραβεύεται και εντός αλλά και εκτός συνόρων !!!Anna
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4