Γιατί οι σκύλοι βαριούνται τα παιχνίδια τους

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τη συμπεριφορά των σκύλων φέρνει στην επιφάνεια νέα έρευνα της Κτηνιατρικής Σχολής του Μπρίστολ, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Animal Cognition» και αναλύει γιατί τα αξιαγάπητα τετράποδα «γυρνούν την πλάτη» σε κάποια παιχνίδια μόλις τα περιεργαστούν, ενώ παθιάζονται με άλλα.

Jordan Ανδρικά • Summer SALE έως -50%

Read more...

Φυσική κατάσταση σκύλου

Αν θέλετε το σκύλο σας δυνατό και υγιή, μην του δίνετε μεγάλες ποσότητες τροφής: αυτό είναι ένας μύθος. Κάθε φυλή έχει διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις. Αν δεν είστε σίγουροι πόση τροφή πρέπει να δώσετε στο σκύλο σας, συμβουλευτείτε τον εκτροφέα ή τον κτηνίατρό σας. Τα αποφάγια είναι ανθυγιεινά, και μπορεί να οδηγήσουν σε μη-ισορροπημένη διατροφή.

Nike Air Force 1 '07 Lv8 Utility White/White-Black-Tour Yellow

Read more...

Πως τα σκυλιά προστατεύουν από τα εμφράγματα;

Ακούγεται εξωπραγματικό και όμως ισχύει: όσοι έχουν σκύλο στο σπίτι σαν κατοικίδιο, διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα, ή κάποιο άλλο καρδιαγγειακό νόσημα, σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν κάποιο κατοικίδιο ζώο στο σπίτι.

womens huaracha city low nike in pink dress girls

Read more...

Πώς να φροντίσετε τον ηλικιωμένο σκύλο σας

Μετά από τόσα χρόνια αφοσίωσης και υποστήριξης, δεν αξίζουν την καλύτερη φροντίδα που μπορούμε να τους δώσουμε;

Για πολλούς φιλόζωους, το να βλέπουν τους τετράποδους συντρόφους τους να γερνούν, είναι μια εμπειρία παρηγοριάς και πληρότητας. Είναι βέβαια δύσκολο να πιστέψει κανείς, πως τα ίδια ενεργητικά πλάσματα που έτρεχαν ξέφρενα στην αυλή χρόνια πριν, είναι τώρα οι ήρεμοι και ευγενικοί ηλικιωμένοι φίλοι που κουρνιάζουν στα πόδια μας.

Nike - Shoes & Sportswear Clothing

Read more...